Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brute autodief trapt eigenaar voertuig

Toegevoegd: 28-03-2015, 12.11 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie is op zoek naar een brutale autodief die afgelopen morgen heeft getracht een personenauto mee te nemen onder het toeziend oog van de eigenaar.

Rond 09:30 uur ging de eigenaar van de auto naar zijn garagebox gelegen tussen het Koopmansvoetpad en de Spoorstraat in Oost-Souburg. Na het openen van zijn garage zette de man zijn auto buiten. Een nog onbekende jongeman stapte op hem af en vroeg of hij een lift kon krijgen.

Aangezien hij een andere kant op moest, gaf de automobilist aan dat het niet mogelijk was. De jongeman sprong vervolgens in de auto en sloot het portier. De Souburger trok de deur weer open en probeerde de dief uit zijn auto te trekken. Daarbij kreeg hij twee trappen in zijn buik, maar het lukte hem wel om de dader er uit te krijgen.

De eigenaar van de auto liep bij het kordate optreden wel enkele schaafwonden op. De dader liep vervolgens weg via de Kanaalstraat. De auto raakte beschadigd. 
Na de melding van de mislukte diefstal ging de politie met meerdere eenheden op zoek naar de dader. Met een Burgernetbericht werd de hulp van het publiek gevraagd om uit te kijken naar de man. Dit leidde echter niet tot een arrestatie.

Het signalement van de dader luidt: een blanke man van ca. 26 jaar, zwarte jas en lichte broek, ca. 1,70 meter en normaal postuur. Hij droeg een zonnebril. Heeft u iets gezien of weet u wie de man is? Bel dan met het politienummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dit zeg ik (28-3-2015 om 14:44)
grote jongen hoor. durf je je eigen nu ook aan te geven? Neem je moeder maar mee als je niet durf. Meneer van de auto,sterkte hoor,de schrik zal er goed in zitten.
Koos P. (28-3-2015 om 12:49)
Iets te veel GTA gespeeld?
Cookie-instellingen beheren