Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie botst met dief bij achtervolging

Toegevoegd: 29-03-2015, 11.38 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht na een achtervolging een 18-jarige inwoner van Hulst aangehouden op verdenking van het helen van een scooter. Bij de achtervolging ontstond ook een botsing.

Agenten zagen kort na middernacht een scooter zonder verlichting op het fietspad rijden van de Wielingenlaan in Terneuzen rijden. Bij het zien van de politie ging de bestuurder er vandoor. De agenten zetten de achtervolging in. Deze ging over het fietspad richting Axel.

Een controle van het kenteken maakte duidelijk waarom de scooterrijder er vandoor ging: De scooter bleek te zijn gestolen. De achtervolging eindige op de Grote Markt in Axel waar een aanrijding ontstond tussen politieauto en bromfiets. De verdachte kwam ten val maar zette zijn vluchtpoging te voet voort. Tevergeefs, want hij kon op de Weststraat alsnog worden ingerekend.


De scooterrijder is overgebracht naar het cellencomplex van de politie in Torentijd. Hij wordt verdacht van heling en krijgt bovendien drie bekeuringen voor rijden zonder rijbewijs, het niet dragen van een helm en het rijden zonder licht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harm (29-3-2015 om 20:30)
Net als in het verenigd Koninkrijk gewoon van de scooter rijden.
theo (29-3-2015 om 19:26)
op pakken en rijbewijs inhouden voor het leven een goed voorbeeld voor anderen, maar ja dit is nederland. zo soft
AD. (29-3-2015 om 19:17)
Waarom zo ver achter deze grapjas aan gereden? Dit soort kun je zomaar ergens een zetje geven en inrekenen dus een eitje lijkt me.
Tom (29-3-2015 om 18:29)
Goed werk van de politie! Afblijven van ander mans zaken!
T (29-3-2015 om 18:18)
Goed werk van de politie! Ze hadden die knul al in het gehucht kunnen staande houden maarja, als het gehucht maar niet wakker wordt! Het is heus het Gooi van Zeeland niet hoor
A (29-3-2015 om 17:42)
Ze reden vannacht bij ons over fietspad voorbij, ging niet zacht.De politie hield rekening met de bewoners voor het gehucht sirene aan en er buiten. zwaailichten op en knipperende lichten we gingen net naar bed en zag het boven door het raam, goed dat ze hem te pakken hebben,moet hij maar van anders man spullen blijven....
Cookie-instellingen beheren