Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

File op N62 door storing bij Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 21-04-2006, 11.18 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - Vanmiddag heeft lange tijd een file gestaan op de N62 naar de Westerscheldetunnel.

Een 29-jarige Poolse bestuurder van een vrachtwagencombinatie reed op de rechter rijstrook vanaf Terneuzen in de richting van Borssele. Vermoedelijk was de scharnierende leuning van de loopbrug op de oplegger niet geheel naar beneden, waardoor verschillende hangende matrixborden werden geraakt in de Oostbuis van de tunnel.

De leuning is afgebroken en op het wegdek terechtgekomen. Achter de combinatie reed een andere vrachtwagen met oplegger, bestuurd door een 22-jarige man uit Horn, die tegen de afgebroken leuning op het wegdek reed. Beide vrachtwagencombinaties liepen schade op, ook werden het wegdek en de matrixborden beschadigd.

De tunnelbeheerders moesten een spoedreparatie uitvoeren. Hierdoor was de tunnelbuis lange tijd gestremd. Het verkeer werd daarom in twee richtingen door de westbuis geleid. De reparatie was in de loop van de middag voltooid.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren