Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Deel gevel stort in, garagebox verwoest

Toegevoegd: 29-03-2015, 17.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is zondag een deel van de gevel van een woning ingestort. Deze is op een garagebox terecht gekomen. De garagebox is eveneens grotendeels ingestort.

De brandweer kreeg de melding van de instortingen rond 16.10 uur binnen. Het incident gebeurde bij een hoekwoning aan de De Visserstraat. Direct was duidelijk dat er zich niemand onder het puin bevond. De ravage was echter enorm en vanwege verder instortingsgevaar moest de directe omgeving door de hulpdiensten worden afgezet.

De brandweer is uitgerukt met een tankautospuit, een hulpverleningsvoertuig en een ladderwagen. De ladderwagen is ingezet om te controleren hoe groot het instortingsgevaar is.

Zie ook:
Diverse meldingen stormschade Zeeland
Waarschuwing voor zware windstoten
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark Tholen (29-3-2015 om 19:04)
Het knmi is al de gehele dag op code geel hoor.
Jan (29-3-2015 om 18:57)
Te weinig spouwankers en slechte voegen met dit als resultaat.
Weercode : slechte voorlichting (29-3-2015 om 18:24)
Is dat de reden dat buienradar al de hele dag offline is ? Knmi, 17:00 code : groen, nix aan de hand, de dakpannen vliegen rond je oren.
nickey (29-3-2015 om 17:54)
het is dan ook echt lente weer.
Cookie-instellingen beheren