Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gaslucht Terneuzen, straat afgezet

Toegevoegd: 30-03-2015, 16.42 uur - Update: 30-03-2015, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is een deel van de Churchillaan afgezet vanwege een melding van een gaslucht. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

De melding van de gaslucht kwam rond 16.30 uur binnen vanuit een woning in een flatgebouw. De brandweer rukte uit met een tankautospuit, een snel interventie voertuig en een hulpverleningsvoertuig. Er ging ook een adviseur gevaarlijke stoffen ter plekke. Er werd ook met spoed een ambulance ter plekke gestuurd maar die was volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland niet nodig.

Volgens de woordvoerder bleek rond 16.55 uur dat er niemand aanwezig was in de woning van waaruit het gas bleek te komen. De hoofdafsluiting van de gasvoorziening is vervolgens door de brandweer dichtgedraaid. De hulpdiensten konden daarop weer inrukken. Ook kon de straat weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
buurman (31-3-2015 om 11:12)
als dit waar is dat geen prettig idee . en als het met opzet was ? daar denk ik liever niet over na want dan durf ik niet meer te gaan slapen of zelfs niet meer op mn gemak thuis te zitten . afschuwelijk toch ? en ik hoop dat er actie word ondernomen tegen de persoon die dit gedaan heeft . een gas ontploffing zit niemand op te wachten . het is een rare flat daar ?
helene (30-3-2015 om 18:43)
keurige actie van politie , al had niet iedereen gehoord dat er binnen gebleven moest worden . politie en brandweer bedankt , uw aanwezigheid was gerust stellend .
bewoner (30-3-2015 om 17:44)
wat doen we met zo iemand die de gaskraan open laat staan, gaat de politie deze man (ver)volgen, want voor de bewoners is dit een levensgevaarlijk persoon
Cookie-instellingen beheren