Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Inbreker maakt schoon schip en meldt zich

Toegevoegd: 31-03-2015, 12.10 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De politie heeft maandag een man aangehouden die heeft verklaard meerdere inbraken te hebben gepleegd. Hij wilde schoon schip maken en meldde zichzelf op het politiebureau. Hij bleek onder meer spullen te hebben gestolen bij zijn ouders.

De man, een 31-jarige inwoner van Sas van Gent, kwam 's ochtneds naar het bureau in Terneuzen. Hij bekende tussen juni 2014 en maart 2015 drie keer spullen te hebben weggenomen uit de woning van zijn ouders in Sas van Gent.

Verder vertelde hij in 2007 betrokken te zijn geweest bij een woninginbraak in Sas van Gent aan de Stationsstraat. Eerder is reeds een dader voor deze inbraak veroordeeld. Er wordt onderzocht in hoeverre deze man bij deze inbraak betrokken is geweest.


De man is in het politiebureau aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar is hij verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (31-3-2015 om 18:30)
in de hoop op strafvermindering zeker
marina (31-3-2015 om 13:22)
goede daad, eerlijkheid duurt het langst
Cookie-instellingen beheren