Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Overlast door harde wind in Goes

Toegevoegd: 31-03-2015, 15.58 uur
De brandweer van Goes ter plaatse in de Cort van der Lindenstraat.
De brandweer van Goes ter plaatse in de Cort van der Lindenstraat.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter / Provicom

GOES - In Goes is de brandweer vandaag twee keer uitgerukt voor meldingen van stormschade.

Rond 08.40 kwam er een melding binnen van losgewaaide dakpannen aan de Sint Adriaanstraat. De ladderwagen van de Goese brandweer kwam ter plekke.

Omstreeks 11.35 uur werd de brandweer wederom gealarmeerd voor een stormmelding. In de achtertuin van een woning aan de Cort van der Lindenstraat. Hier was een tuinhuis in beweging gekomen en vervolgens tegen de schutting aangekomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. Beije (1-4-2015 om 00:10)
als je in je eentje ervoor staat en je lichamelijk bijna niets mag ivm gezondheid. dan kan je eenmaal niet anders helaas. u heeft niet het tuinhuisje de lucht in zien gaan maar volgens meerdere ooggetuigen is het tuinhuisje minimaal 2.5 meter de lucht in gevlogen en door een boom tegen gehouden. ik kan snappen dat u dit misschien al een slechte actie vind, maar als u wist wat er allemaal in die schuur stond dan is het gevaar veel groter dan u nu denkt.
D. Beije (31-3-2015 om 19:33)
het is zeer spijtig dat dit is gebeurd met mijn tuinhuisje... ik wil graag alle hulptroepen en buren bedanken voor het slopen, en voorkomen van verdere ongelukken. ik bied aan alle omwonende mijn excuses aan voor het ongemak.
Hulpvaardige burger (31-3-2015 om 17:21)
Even serieus... een tuinhuisje wat tegen een schutting aan wandelt... bellen we daar al de brandweer voor??? Waar is de zelfredzaamheid en burenhulp gebleven?
Cookie-instellingen beheren