Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 77 km

Storing telefoonnummer politie

Toegevoegd: 01-04-2015, 15.44 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie is op dit moment niet bereikbaar op het telefoonnummer 0900-8844 vanwege een storing.

Even na 15.00 uur werd duidelijk dat er een storing was opgetreden. De politie verzoekt mensen die met spoed de politie willen bellen, contact op te nemen via 112. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Elders in het land worden ook problemen met het politienummer gemeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (2-4-2015 om 19:06)
@r dan moet u al behoorlijk op leeftijd zijn, mijn bouwjaar is 1985 dus nog (net) geen 30 maar in mijn schooltijd dus tot 16 jaar hadden ik en mijn schoolgenoten papieren agenda's en papieren boeken ik weet nog goed dat als je van het 1e tot het 8e les had sjouwde je je een breuk aan die tas tegenwoordig hebben ze een laptop dus met het gewicht van pak weg 2boeken stuk gezonder voor de rug. het voordeel van computters bij ziekenhuizen is dat de computter maar 1 handschrift kent dat iedereen kan lezen dus ook als de secetaresse een keer ziek is of vakantie heeft kan haar plaatsvervanger ook lezen wat er in de agenda staat wel zo handig
R (2-4-2015 om 11:45)
jaren geleden kon je de politie bellen op 01184 14..... en altijd contact. Het zijn die klote computers die voor storing zorgen. Vanmorgen ff in het ziekenhuis kon geen afspraak gemaakt worden. De dames waren bezig met de helpdesk.Ik heb nog gewoon een ouderwetse agenda van papier. Deze hoef niet opgeladen te worden. Voor de mensen onder de 30 vraag aan jullie ouders hoe zo een agenda er uit ziet.
un egte zeeuw (2-4-2015 om 10:13)
Dat is ook niet voor het eerst .
Cookie-instellingen beheren