Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 57 km

Ernstig verkeersongeluk Sint Jansteen

Toegevoegd: 03-04-2015, 15.11 uur - Update: 04-04-2015, 10.35 uur
Foto 5 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (5-6-2015 om 19:37)
Ze zeggen: ze geven altijd de vrachtwagenchauffeur de schuld. Maar als je goed kijkt in het verkeer, zijn meer dan de helft van devrachtwagenchauffeurs bezig met dingen, waardoor ze niet alert zijn. Dwz ze denken dat ze goed rijden, maar zijn een gevaar op de weg. Sommige zijn zelfs aan het spelen met hun vrachtauto en maken er misbruik van, dat ze groot zijn. Er zijn gelukkig ook goede bij, die weten met wat voor groot gevaarte ze rijden!!
john (9-4-2015 om 15:42)
Wéér een ongeval met een chauffeur uit het Oostblok. Procentueel gezien maken ze wel erg veel brokken vind ik. Begin van de week stond er nog eentje met schade langs de kant van de weg en vanochtend stond er weer een auto met kenteken uit het Oostblok op een auto ambulance. Hopelijk vallen de verwondingen voor de vrouw en haar dochters mee en herstellen ze volledig. Succes met de afwikkeling...
Cookie-instellingen beheren