Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig verkeersongeluk Sint Jansteen

Toegevoegd: 03-04-2015, 15.11 uur - Update: 04-04-2015, 10.35 uur
Door: Roland de Jong en Rolf de Feijter

SINT JANSTEEN - Op de grens van Hulst en Sint Jansteen is vrijdag halverwege de middag een ernstig verkeersongeluk gebeurd.

De botsing vond rond 14.40 uur plaats op de straat De Verrekijker, vlakbij de Grote Kreekweg (N690) en de Rijksweg (N290). Ter plaatse had een zware aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. In de personenauto zat een vrouw van 47 jaar met haar twee dochters van 11 en 16. De vrouw zat bekneld. Rond 15.15 uur was zij gewonde bevrijd. De bestuurder van de vrachtwagen was een 27-jarige man uit Timisoara, Roemenië.

Diverse ambulances en twee brandweerwagens rukten uit om hulp te verlenen. Een opgeroepen traumahelikopter uit Nijmegen is niet meer ter plaatse geweest. Ook de Belgische ambulancedienst verleende assistentie. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Haar dochters liepen lichte verwonindingen op. De vrachtwagenchauffeur is door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij zal daar met behulp van een tolk gehoord worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (5-6-2015 om 19:37)
Ze zeggen: ze geven altijd de vrachtwagenchauffeur de schuld. Maar als je goed kijkt in het verkeer, zijn meer dan de helft van devrachtwagenchauffeurs bezig met dingen, waardoor ze niet alert zijn. Dwz ze denken dat ze goed rijden, maar zijn een gevaar op de weg. Sommige zijn zelfs aan het spelen met hun vrachtauto en maken er misbruik van, dat ze groot zijn. Er zijn gelukkig ook goede bij, die weten met wat voor groot gevaarte ze rijden!!
john (9-4-2015 om 15:42)
Wéér een ongeval met een chauffeur uit het Oostblok. Procentueel gezien maken ze wel erg veel brokken vind ik. Begin van de week stond er nog eentje met schade langs de kant van de weg en vanochtend stond er weer een auto met kenteken uit het Oostblok op een auto ambulance. Hopelijk vallen de verwondingen voor de vrouw en haar dochters mee en herstellen ze volledig. Succes met de afwikkeling...
Cookie-instellingen beheren