Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Taakstraf voor betasten meisjes

Toegevoegd: 03-04-2015, 15.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag de 62-jarige J. B. uit Breskens een voorwaardelijke celstraf van 2.409 uur en een taakstraf van 240 uur opgelegd. Ook moet hij een schadevergoeding van 600 euro betalen. B. werd ervan verdacht rond juli 2012 zijn 13-jarige kleindochter en haar even oude vriendinnetje ontuchtig te hebben betast.

De meisjes werden door B. betast toen ze samen bij de man in bed kropen. Toen ze bij de logeerpartij in bed lagen hoorden ze namelijk allerlei geluiden en waren ze bang. Nadat het vriendinnetje was betast gingen ze snel weer naar hun eigen bed en vroegen ze de volgende dag aan B., waarom hij zo had gehandeld.

B. ontkende eerst, maar gaf het later toch toe met de belofte het nooit meer te doen. Na een les in seksuele voorlichting vertelde het vriendinnetje aan haar moeder wat er was gebeurd en kwam de zaak in de openbaarheid.

Zie ook:
- Bressiaander verdacht van ontucht (20-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws meisje (4-4-2015 om 00:10)
@ deze reactie had ik dus ook gezet bij het eerste bericht! Waarom kruip je als puber bij een ouwe vent in bed? Ja sorry hoor . Ik praat die opa niet goed hij moet zijn handjes thuis houden maar het is wel heel aantrekkelijk voor zo'n oude viezerik. Nu mag die een taakstraf gaan doen van wat? beetje schoffelen. Ja daar zal die echt onder de indruk van zijn! Volgens mij stelt dat hier in NL niet veel voor een taakstraf.
peter (3-4-2015 om 18:50)
wie kruipt er dan ook bij een ouwe vent in bed? dan kun je dit toch verwachten,gewoon nooit meer doen dan gebeurt er ook niks
Desillusie (3-4-2015 om 17:35)
En ja hoor, weer twee meisjes voorgoed van hun jeugdige onschuld beroofd. In plaats van een knuffel en een 'trustekus' moet opa er een sexueel pleziertje van maken. Schaamt u diep !
w (3-4-2015 om 16:16)
niet meer normaal die vent moet 100 jaar cel dan weet hij waarom er een gevangenis er is op sluiten ba
Cookie-instellingen beheren