Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Jongens aangehouden na baldadigheid in Goes

Toegevoegd: 22-04-2006, 10.06 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Twee 14-jarige jongens uit Goes, een 13-jarige jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland en een 15-jarige jongen uit Krabbendijke werden vrijdag middag in Goes aangehouden.

Dit naar aanleiding van een melding dat er met stenen gegooid werd naar eenden in de Montgomerystraat / Oude Zeedijk in Goes-Noord. De politie, die ter plaatse kwam, zag een van hen een stok gooien naar een eend. Twee jongens konden ter plaatse worden aangehouden, de andere twee hebben zich gemeld bij het politie-bureau.

Zij bekenden stenen en takken naar eenden te hebben gegooid. De twee Goese jongens bekenden eveneeens op 11 april jl. een ruit te hebben ingegooid van een flat aan De Spinne. Door de politie werd de ouders van de jongens van bovenstaande in kennis gesteld. De vier zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren