Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Auto in sloot bij ongeluk A58 Goes

Toegevoegd: 07-04-2015, 08.23 uur - Update: 07-04-2015, 10.14 uur
Het ongeluk op de A58 ter hoogte van Goes
Het ongeluk op de A58 ter hoogte van Goes
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - Op de A58 bij Goes is vanochtend een verkeersongeluk gebeurd waarbij een auto in een sloot terecht is gekomen.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland gebeurde het ongeluk rond 08.05 uur tussen Heinkenszand en Goes. De brandweer werd aanvankelijk naar Arnemuiden gestuurd maar het ongeluk bleek bij Goes gebeurd te zijn. Er werden zeven brandweervoertuigen opgeroepen.

Ter plaatse kwamen meerdere voertuigen met elkaar in botsing. Eén voertuig belandde op zijn kop in een sloot. De brandweer en ambulancedienst zijn ter plaatse. Uit voorzorg werd een duikteam van de brandweer ingeschakeld maar inmiddels is iedereen uit het voertuig.

Twee personen die bij het ongeval zijn betrokken zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Deze hebben geen medische zorg nodig. Bij het incident staat volgens de Veiligheidsregio ook een touringcar maar het is niet duidelijk hoe en of deze betrokken is bij het ongeval. Rond 08.40 uur kon de brandweer inrukken.

Er is sprake van filevorming. Daarom is de snelweg afgesloten tussen Heinkenszand en Goes. Het verkeer wordt echter al vanaf Arnemuiden omgeleid. Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) moeten weggebruikers rekening houden met een vertraging van ongeveer een kwartier.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (7-4-2015 om 11:24)
"Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) moeten weggebruikers rekening houden met een vertraging van ongeveer een kwartier." Dit was iets meer dan een kwartier en verder was de snelweg bij Arnemuiden afgesloten maar de afrit naar de snelweg niet, later ging alles weer over de snelweg en moest het bij Heinekezand (hoe spel je dat) eraf en ging er later ook weer vanalles rechtdoor. Het was zéér slecht geregeld.
Vlissinger (7-4-2015 om 10:08)
De touringcar was helaas wel betrokken. Nog even snel voor de bus langs uitvoegen.. dan krijg je dat. Ongeduldige gekken.
SlowRider (7-4-2015 om 08:54)
Het blijft ook een ingewikkelde weg...
Cookie-instellingen beheren