Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

KNRM helpt bootje met motorproblemen

Toegevoegd: 07-04-2015, 11.19 uur
Door: Roland de Jong

CADZAND - De bemanning van de reddingboot Winifred Lucy Verkade Clark uit Cadzand is op Tweede Paasdag ingezet voor een bootje met problemen.

Kort voor het middaguur kregen de redders door dat iemand met een bootje noordwest van de boei Wielingen 4 aan het vissen was geweest maar nu de motor niet meer kon starten. De starthulp van de KNRM bood echter onvoldoende hulp en daarom is het bootje naar Breskens gesleept.

De man was maandag voor de eerste keer de zee op om te vissen. Volgens de KNRM had de man al vaker pech gehad met zijn boot. Hij was namelijk ook al een keer een motor kwijtgeraakt als gevolg van diefstal. De man is ter plekke donateur geworden van de KNRM.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dom dom dom (7-4-2015 om 12:26)
Eigenlijk zou het verplicht moeten worden; een reserve motor als je op open zee gaat. Ongelofelijk dom dat er toch iedere keer weer mensen zijn die met maar 1 motor open water op gaan....
Will (7-4-2015 om 12:21)
Ze leren het nooit ? Zorg voor `n klein buitenboord motortje, en je kunt altijd terug.
Cookie-instellingen beheren