Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 16 km

Traumahelikopter ingezet in Goes

Toegevoegd: 07-04-2015, 16.47 uur
De traumahelikopter landde vlakbij de televisietoren.
De traumahelikopter landde vlakbij de televisietoren.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De traumahelikopter is dinsdagmiddag ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan de Cornelisweg in Goes.

Rond 15.30 uur kwam de melding binnen dat iemand in een woning dringend medische hulp nodig was. De ambulancedienst kreeg assistentie van het Rotterdamse traumateam.

De helikopter landde bij de naastgelegen begraafplaats en vloog later door naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes. De gewonde is per ambulance afgevoerd naar hetzelfde ziekenhuis. De brandweer stond tijdens de lading en het opstijgen stand-by.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (11-4-2015 om 18:54)
@lezer: Zeker weten van wel. Google maar op "politie niet betreden sporen". Heb het zelf ook op de foto, maar die kan ik niet plaatsen.
lezer (8-4-2015 om 16:54)
@Goesenaar, dan heb je niet goed gekeken. Die linten bestaan namelijk niet.
Goesenaar (8-4-2015 om 11:45)
@lezer Er stond wel degelijk 'sporen' op het lint. Vandaar dat de situatie wat vreemd lijkt.
lezer (8-4-2015 om 09:50)
Wat grappig dat iedereen zich weer zo op de politie focust. @Goesenaar er staat geen SPOREN op het lint, er staat alleen politie niet betreden. @buurtbewoner; de politie rijdt altijd mee op medische noodgevallen omdat ze vaak als 1e ter plaatse zijn kunnen ze alvast beginnen met reanimeren/hulp verlenen. Het politiebureau ligt 3 straten verderop, is waarschijnlijk de reden dat iedereen is meegereden! Hoe meer handjes..........
Goesenaar (7-4-2015 om 22:39)
En de woning was afgezet met tape: "Politie - niet betreden. Sporen..." Dat lijkt niet echt op een 'ongelukje' oid. Maar hopelijk is het toch niets ernstigs.
buurtbewoner (7-4-2015 om 21:25)
Met 3 politie voertuigen vraag ik me af wat de oorzaak van de medische noodzaak is geweest.
Cookie-instellingen beheren