Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Man verlaat plaats ongeval Westkapelle

Toegevoegd: 07-04-2015, 22.10 uur
Het ongeval op de Baaiweg in Westkapelle.
Het ongeval op de Baaiweg in Westkapelle.
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - Een 34-jarige bestuurder is dinsdagmorgen met zijn auto in de sloot gereden en heeft vervolgens de plaats van het ongeval verlaten.

De automobilist kwam rond 05.10 uur door nog onbekende oorzaak in de sloot terecht op de kruising van de Baaiweg met de Poppekerkseweg in Westkapelle. De hulpdiensten waaronder de brandweer rukten met spoed uit nadat er een melding werd gedaan van een auto in de sloot. Na aankomst van de hulpdiensten bleek er niemand in het voertuig te zitten.

De man is naar huis gegaan en raakte niet gewond. Hij kreeg van de politie een bekeuring voor het verlaten van de plaats na een ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meeleven (8-4-2015 om 19:49)
Ik heb zelf ook wel eens op zijn kop in de sloot gelegen met mijn auto. Mijn ervaring is dat je op zo'n moment niet echt helder meer kunt denken. Vind het heel begrijpelijk dat hij naar huis is gegaan. Wellicht had hij 112 kunnen bellen om ze ervan te verwittigen, maar nogmaals hij zal zijn gedachten er niet helemaal bij hebben gehad.
fred (8-4-2015 om 09:58)
wim , lees je commentaar eens goed na, als je onder de auto terecht was gekomen was het toch al einde oefening , o ja je was dan in ieder geval niet gaan lopen daar heb je dan weer gelijk in.
fred (8-4-2015 om 09:41)
zou ik ook doen, waarom in de kou staan wachten ( misschien wel nat ) de man was waarschijnlijk kort bij huis. Als er verder niemand bij betrokken is zie ik het nut van de bekeuring niet zitten buiten , alleen de staatskas spekken natuurlijk
kleinziellig (8-4-2015 om 09:27)
Had die dan de hele tijd in zijn auto op de kop moeten blijven zitten totdat er eindelijk iemand het hele voorval had opgemerkt en dan ook nog de hulpdiensten gebeld had en die eindelijk eens ter plekke gekomen waren ? misschien had die een nat pak en wilde die niet onderkoeld raken ? thuis zelf een bergingsmaatschappij bellen om zijn auto uit die sloot te takelen ? Wie heeft de politie gevraagd zich er mee te bemoeien om te beginnen ? gewoon een pakreerfoutje, en dan net doen of er een voortvluchtige van een misdrijf is ? Wat een belachelijke aanstellerij weer. overdreven, krampachtig, alsof er nooit eerder een auto in een sloot lag in zeeland.
Walchenaar (8-4-2015 om 08:30)
Deze man had beter een briefje op zijn auto kunnen achterlaten met de tekst "laat maar liggen ". Dat spaart een hoop belastingeuro's voor de hulpdiensten.
wim (8-4-2015 om 07:04)
Zeer dom om weg te gaan door je auto te verlaten waardoor niemand weet wat er met te inzittende gebeurd is je had ook onder de auto terecht kunnen komen niet slim om weg te gaan.
Cookie-instellingen beheren