Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Buschauffeuse bespuugd en uitgescholden

Toegevoegd: 08-04-2015, 10.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het busstation aan de Lijnbaan in Goes is maandag rond 16.40 een 23-jarige buschauffeuse in het gezicht gespuugd en uitgescholden. De dader zou volgens de politie boos zijn geweest omdat de vrouw niet voor hem gestopt was.

De man zou eerder op de halte aan de Westwal hebben gezeten toen de bus hem passeerde. Omdat hij geen aanstalten maakte om met de bus mee te gaan reed de bestuurster door. Toen ze even later bij het busstation op de Lijnbaan in Goes aankwam en ze richting het chauffeurshokje toeliep zag ze de man wederom zitten.

Hij spuugde haar in het gezicht en schold haar en een collega uit. Toen het slachtoffer de politie wilde bellen griste de man de telefoon uit haar handen en gooide deze op de grond. Vervolgens ging hij er te voet vandoor. Hij stapte in bij een meisje met een grijze Renault Twingo.


De politie is op zoek naar de dader. Zijn signalement is als volgt: blanke man, normaal postuur, 1.75 lang, 25-28 jaar oud. De man droeg een zwart petje en aan de linkerkant van zijn nek een opvallende tatoeage met mogelijk de letter D erin. De man stapte in bij een vrouw. Zij is 1.60 lang en had lang donker haar. Ze droeg een lichtgrijze jas. In de grijze Renault Twingo waar het tweetal in wegreed stond een maxi-cosi.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-4-2015 om 07:47)
Je zal zo iets meemaken als buschauffeuse door je werk gewoon te doen zoals het moet en dan zo behandeld te worden zon persoon levens lang niet meer toe laten in openbaar vervoer
oog om oog, tand om tand (8-4-2015 om 23:29)
Ik heb dit ook een keer meegemaakt in Eindhoven! Ben vrachtwagenchauffeur, er dook nog net een fietser voor me neus die snel overstak. Ik hard remmen, dus stond opeens stil, en achter me ook alles! Berg getoeter! Komt hij terug, vloeken tieren, me raam stond nog open, hij spuugt er zo in, net nog wat spetters op me gezicht.... Hij snel weg fietsen, echt zo.n marokaan weer! Ik roepen kom terug als je een vent bent.... Vuile kut marokaan, nee het lef had hij niet om terug te komen, want had m verrot van zijn fietsje gemept! Had beter door kunnen rijden...... tuig! Als ik met de luxe auto was had ik m ingehaald en van zijn fiets geslagen! het is dat ik er niet achter aan kon gaan hij heeft geluk gehad! Ook om oog tand om tand is het anno 2015
jan (8-4-2015 om 21:29)
Je moet al goed aangeven dat je mee wilt want anders stopt de bus dus niet,dus half op de weg gaan staan en flink zwaaien. Vroeger stopte de bus gewoon bij een halte,maar toen had je ook echte buschauffeurs,nu uitzendkrachten.
Goesenaar (8-4-2015 om 13:15)
Voor eeuwig een openbaar vervoersverbod
AD. (8-4-2015 om 12:45)
Goed opgelet van deze chauffeurs want met zo,n signalement moet het niet moeilijk zijn om deze hufter te vinden en wat betrefd dat mokkel snap ik niet dat je als jonge moeder aan dit soort dingen wilt meewerken.want nu is zij wel medeplichtige.
metro challenge Goes ? (8-4-2015 om 12:15)
Dus hij rende sneller dan de bus van de westwal naar het station en zat die daar al op een bankje, terwijl zijn lift in de twingo al stond te wachten ? Ik weet niet wat ik daar van moet maken.
Cookie-instellingen beheren