Weerbericht:
Vandaag af en toe zon en tot de avond overwegend droog. Morgen veel regen
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Gewonden bij verkeersongeluk Hoek

Toegevoegd: 09-04-2015, 08.56 uur - Update: 09-04-2015, 09.50 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij een verkeersongeluk in Hoek zijn donderdagochtend twee tieners gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 07.40 uur bij de kruising van de Julianastraat met de Hoekseweg (N682). Ter plaatse kwam een kleine autotransporter in botsing met twee fietsers. De vrachtwagen heeft schade aan de voorzijde.

De twee fietsers van 14 en 16 jaar oud uit Hoek zijn gewond geraakt. Ze zijn ter plekke gestabiliseerd en vervolgens per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Terneuzen. Details over hun verwondingen zijn nog niet bekend. De chauffeur van de vrachtwagen is een 21-jarige vrouw uit Sluiskil.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. De weg is ter plekke afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacko (13-4-2015 om 12:17)
Beste Lia, Ai. Als Hoekenees heb ik nog altijd het plaatje van verkeerslichten in m'n hoofd. Terwijl het al lang een turbo-rotonde is natuurlijk. Evengoed een snelheidvertrager :)
Lia (10-4-2015 om 19:47)
Beste Jacko waar weet jij dan stoplichten te staan op dit stuk weg
Jacko (10-4-2015 om 11:44)
Misschien wel Eddy, Maar dit stukje weg van ruim een kilometer ligt al tussen 2 van dit soort snelheid-vertragers. Een ovotonde en verkeerslichten. Het blijft daar sowieso een vaag punt met veel samenkomende wegen. Misschien zorgt een drempel-plateau van bijv 200 meter voor een goeie vertraging. Traject-controle kan ook, maar gaat mischien wat ver. En alternatief voor als oversteekplaats zou ook mooi zijn, maar is lastig, denk ik.
Eddy (10-4-2015 om 09:53)
Verkeerssituatie uit het jaar nul. Het wordt tijd dat er daar een rotonde komt zodat de snelheid uit het verkeer wordt gehaald. En de verkeersveiligheid bevordert wordt.
Cookie-instellingen beheren