Weerbericht:
Vanmiddag op veel plaatsen zon, lokaal grijs. Vannacht mist
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Brandweerwedstrijden 112 en TAS HD in Haamstede

Toegevoegd: 22-04-2006, 10.18 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HAAMSTEDE - Vandaag worden in Haamstede weer brandweerwedstrijden gehouden. De wedstrijden die worden gehouden zijn in de klassen 112 en TAS HD.

Rond acht uur vanochtend zijn de wedstrijden begonnen. Tussen twaalf uur en tien voor één is een korte pauze en vervolgens spelen tot ongeveer vijf uur nog diverse ploegen. Na de wedstrijden is er een gezamelijke maaltijd voor de deelnemers. Als afsluiting volgt de prijsuitreiking door de heer Mr. J.J.P.M. Asselbergs, burgemeester van Schouwen-Duiveland.

De twee besten van de baan '112' mogen op 20 mei naar de éérste ronde van de gewestelijke 112-wedstrijden. De beste drie van de baan 'TAS HD' zullen op 10 juli spelen tijdens de gewestelijke TAS-HD wedstrijden in Hulst.

Meer informatie over de wedstrijden volgt later vandaag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren