Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Jongen mishandeld na potje voetbal

Toegevoegd: 09-04-2015, 10.27 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - De politie heeft woensdagmiddag een man opgepakt die even daarvoor op een voetbalveld een 11-jarige jongen had mishandeld.

Het incident gebeurde rond 16.15 uur bij een veld aan de Sportweg. Op het voetbalveld werd door twee groepen een potje voetbal gespeeld. Het ging om een groep Nederlandse jongeren uit Wolphaartsdijk en een groep Duitse jongeren, die op een lokale camping verblijven.

De Nederlandse jongeren hadden volgens de politie de Duitsers uitgescholden en de banden van hun fietsen leeg laten lopen. De Duitsers gingen hierop verhaal halen en hierbij werd een 11-jarige jongen uit Wolphaartsdijk door een man mishandeld.

De jongen werd stevig op de grond gegooid en meerdere malen geschopt. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht. Hij had verwondingen aan zijn hoofd en schouder en is door het ambulancepersoneel voor behandeling naar de huisarts gebracht.

Een 48-jarige man uit het Duitse Keulen is op een camping aan de Veerweg aangehouden. Hij zou de mishandeling gepleegd hebben. De Duitser is voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. Daar is hij 's avonds verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
angie (11-4-2015 om 12:57)
Iemand mishandelen is zowiezo "not done". Maar een volwassen vent die een kereltje van 11 afrost is echt laf.
ardjan (9-4-2015 om 18:44)
allereerst de jongens uit wolphaartsdijk hebben niet tegen de duitsers gevoetbald dit is wel gevraagd maar niet gebeurd ook klopt het niet dat de jongens uit wolphaartsdijk de banden leeghebben laten lopen maar juist andersom de duitsters hebben onze banden leeg laten laten lopen dat was de reden dat de jongen die is aangevallen kwaad werd en die man ook
X (9-4-2015 om 15:36)
Wat de politie zegt klopt niet, de Duitsers hebben de banden van de kinderen uit Wolphaartsdijk leeg laten lopen. Dat verandert het verhaal.
Diederik (9-4-2015 om 14:28)
Het staat er niet, maar wat zou de reden geweest zijn dat de Nederlandse groep de Duitsers hebben uitgescholden en hun fietsbanden hebben laten leeglopen? Wel, ik kan me zo voorstellen dat dit komt omdat de Duitsers tijdens het voetballen vals speelden en tegen de schenen trapten, enzovoort. En dan wordt je gefrustreerd en ga je zulke dingen doen. Vervolgens gaan de Duitsers schijnheilig hulp halen, terwijl ze niet vertellen wat zij hebben gedaan, en krijg je een verkeerd beeld van wat er is gebeurd; alhoewel die 48-jarige man ook wel had kunnen bedenken dat je niet zomaar iemand gaat uitschelden en fietsbanden laat leeglopen... Kortom: die moffen moeten ze dadelijk het land uitzetten; je hebt er alleen maar last van, een hele zomer lang...
actie reactie (9-4-2015 om 13:45)
Als die ouders van die etterbakjes hun kinderen nu eens sociaal hadden opgevoed was dit niet gebeurt.
caretta (9-4-2015 om 13:20)
Laat maar in de cel de rest van zijn vakantie. Dikke bult: ik mag mijn eigen kind niet eens een corrigerende tik geven, laat staan dat een wildvreemde een kind in elkaar mag trappen! Als volwassene gewoon aangifte doen of de begeleider van dat team aanspreken en de jongens alles laten repareren/ betalen.....
Cookie-instellingen beheren