Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 38 km

Zeeuwse hulpdiensten ingezet bij dodelijk ongeval Belgie

Toegevoegd: 22-04-2006, 10.36 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ASSENEDE (B) - Bij een ongeval in het belgische Assenede, vlakbij de Nederlandse grens is vannacht de 36-jarige bestuurder van een auto om het leven gekomen bij een ongeval. De man is afkomstig uit Sas van Gent.


Het ongeval gebeurde rond tien over vier op de Poeldijk, dit is de weg van Assenede (B) naar Sas van Gent. De bestuurder is door nog onbekende oorzaak tegen een boom gereden. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De wagen was zwaar beschadigd en het slachtoffer heeft lange tijd in het voertuig bekneld gezeten. Omdat het ging om een ongeval bij de grens werd ook de hulp van de Nederlandse brandweer en ambulancedienst ingeschakeld.

De brandweer van de post Sas van Gent ging ter plaatse met de tankautospuit 5635 en de vrijwilligers van de brandweerpost in Axel rukten uit met het hulpverleningsvoertuig 5676. Vanuit Terneuzen gingen de ambulances 19133 en 19134 ter plaatse.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren