Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
113 files van totaal 412 km

Schade bij ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 09-04-2015, 18.57 uur
Het ongeval op de Schroeweg in Middelburg. Het ongeval op de Schroeweg in Middelburg.
Het ongeval op de Schroeweg in Middelburg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een kop staartbotsing op de Schroeweg in Middelburg zijn donderdag aan het einde van de middag drie auto's beschadigd geraakt.

Voor het ongeval zijn twee ambulances ter plaatse geweest. Deze hebben diverse inzittenden onderzocht, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Twee voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gezien (10-4-2015 om 08:05)
het is zeker een lastig stukje weg omdat naar het lijkt niemand borden kan lezen en pas op het laatste moment over gaat van baan de 2de rotonde is nog erger daar rijden mensen die terug naar school moeten om te leren hoe deze rotonde werkt nog even voor alle mensen hier die altijd zitten te zeiken over de politie de gene die gisteren als eerste de mensen ging helpen was mevrouw agent die op weg naar huis was en zag dat er 6 auto's achter der een ongeluk gebuurde en als een gek er naar toe rende en de rest van de 90% onbeschoft ging kijken om zo snel mogelijk er langs te kunnen
middelburger (9-4-2015 om 22:05)
Dit is een stukje weg op weg naar o.a. de rotonde waar je alert moet zijn op kamikazepiloten. Het lijkt er op dat hier alle remmen los gaan. Je wordt uitgefoeterd als je je hier aan de verkeersregels houd.
Cookie-instellingen beheren