Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde na ontploffing in keuken

Toegevoegd: 10-04-2015, 10.55 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - In Breskens is vannacht iemand gewond geraakt nadat zich in een woning een kleine ontploffing had voorgedaan. Na de ontploffing brak brand uit.

De bewoners van het pand aan de Dorpsstraat sloegen rond 02.15 uur alarm. Volgens de politie ontstond de ontploffing vermoedelijk in de vaatwasser. Door de klap zou een pui zijn beschadigd. De brandweer rukte uit met een tankautospuit en een hoogwerker.

Volgens de politie raakte één van de bewoners, een 55-jarige man, gewond. Hij had rook ingeademd en is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Twee andere bewoners werden ook gecontroleerd maar hoefden niet te worden afgevoerd.

De brand was snel geblust. De brandweer had het vuur rond 02.30 uur onder controle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (10-4-2015 om 19:15)
Wat ik me afvraag is wat er nu eigenlijk kan ontploffen in of aan een vaatwasser, het kan een waarschuwing zijn voor andere mensen die ook zo'n apparaat bezitten als de oorzaak bekend is dan kan men zijn voorzorgen nemen om dit te voorkomen. In ieder geval veel sterkte gewenst voor de getroffen familie en het slachtoffer zelf. Dat zal schrikken geweest zijn, zo midden in de nacht.
Cookie-instellingen beheren