Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

School waarschuwt voor potloodventer

Toegevoegd: 10-04-2015, 11.12 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie waarschuwt voor een schennispleger die actief zou zijn in Terneuzen. Het Zeldenrust-Steelantcollege waarschuwt ouders en leerlingen voor de man.

Volgens de politie is de potloodventer woensdag rond 8.40 uur gezien zijn op het fietspad van de Guido Gezellestraat. Hij liep daarbij in de richting van de Hunzelaan. De man droeg een blauwe broek, een zwarte jas met aan een kant opvallende gouden knopen en een zwarte zonnebril met grote glazen. Daarnaast zou mogelijk dezelfde man op 9 april rond 9.30 uur gezien zijn bij het Wagnerhof.

Van de dader is het volgende signalement bekend: blanke man, 1.90 lang, normaal postuur, 35-40 jaar oud. Heeft u meer informatie over de dader of bent u getuige geweest een schennispleging, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Leerlingen van het nabijgelegen Zeldenrust-Steelantcollege zijn inmiddels per brief geïnformeerd om verdachte zaken direct via 112 te melden bij de politie. Daarnaast adviseert de school om niet alleen te fietsen. Volgens de school heeft één van de ouders inmiddels aangifte gedaan. De school is in dezelfde wijk gevestigd als waar de man is gezien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.Dievent (10-4-2015 om 21:15)
Mag ik potlootventers aanraden om een paar tientjes aan een sauna-bezoek te spenderen. Men kan dan een hele middag of avond genieten van geslachtsdelen en of billen van anderen. Natuurlijk kunnen sommigen ook van u genieten Zeeland heeft op saunagebied best iets te bieden. Naaktlopen op een fietspad en nog wel in de buurt van een school dat is strafbaar in Nederland.
Cookie-instellingen beheren