Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gedumpte kluis leidt naar drietal dieven

Toegevoegd: 11-04-2015, 12.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een gedumpte kluis die aan de Edvard Grieghof in Terneuzen was achter gelaten heeft geleidt tot de aanhouding van drie verdachten.

Vrijdag rond 18.00 uur kwam er een melding binnen dat er in de bosschages aan de Edvard Grieghof een kluis lag. Toen agenten ter plaatse waren was de kluis weg. De melder wist echter aan te geven dat de kluis opgehaald was door een auto. Door middel van het kenteken konden de dienders een adres achterhalen.

Bij de woning aangekomen spraken ze de bewoner aan. De 32-jarige man gaf aan dat de kluis in zijn schuur lag. Daarop kwam de 17-jarige stiefzoon van de man thuis. Die verklaarde de kluis te hebben opgehaald. Hij is direct aangehouden voor heling. Kort na de aanhouding kwam er een melding binnen van een recent ontdekte woninginbraak aan de Bernard Zweerslaan. Daarbij zou een kluis ontvreemd zijn.

Ondertussen waren de vader van de verdachte en een bekende naar het politiebureau gekomen. Omdat er sterke aanwijzingen waren dat de stiefvader ook betrokken is geweest bij de inbraak is deze aangehouden voor heling. De 15-jarige jongen die erbij was zou mogelijk de kluis uit de woning ontvreemd hebben. Ook hij is aangehouden. Het drietal is vastgezet in verband met verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronnie (11-4-2015 om 15:48)
Bravo dat is al snel opgelost
Cookie-instellingen beheren