Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man grijpt agent vast

Toegevoegd: 11-04-2015, 12.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen hebben agenten twee mannen aangehouden. Een van de mannen pakte een agent van achter vast. De 31-jarige Vlissinger was dronken.

Een 30-jarige plaatsgenoot bemoeide zich met de aanhouding en is vervolgens ook opgepakt. Hij verkeerde ook onder invloed van alcohol. Twee dienders hielden vrijdag rond 19.55 uur toezicht bij een supermarkt. Plots werd een van de agenten van achteren beetgepakt door de 31-jarige verdachte. Daarop is de man aangehouden.

Een groep van acht personen begon zich vervolgens met de aanhouding te bemoeien. Een van de mannen uit de groep was hierbij nadrukkelijk aanwezig en recalcitrant. Toen de agenten om zijn legitimatie vroegen kon hij deze niet tonen. Vervolgens gaf hij tot drie keer toe een valse naam op. De man is vervolgens aangehouden.

Het tweetal is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor zijn ze met een proces-verbaal op zak vrij gelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
G (11-4-2015 om 12:52)
Elke dag staan er wel gasten die aan het zuipen zijn( zijn altijd dezelfde lui), Er moet daar meer gecontroleerd worden. Je kan soms daar niet langslopen of er is altijd 1 die aan het tieren en schelden is tegen de voorbij gangers.
Adriana (11-4-2015 om 12:27)
Ja hoor, laat maar weer vrij......:(( Zo leren ze het in ieder geval nooit.
Cookie-instellingen beheren