Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw (73) beroofd door twee mannen

Toegevoegd: 12-04-2015, 22.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Zaterdagavond is een 73-jarige vrouw uit Goes op de Thorbeckelaan in haar woonplaats van haar zwarte schoudertas berooft. De twee daders gingen er vervolgens vandoor in de richting van de rotonde van de Thorbecklaan met de Europalaan.

Het slachtoffer kwam rond 23.25 uur met een 84-jarige plaatsgenote vanaf de Spinne gelopen. Op de Thorbecklaan ter hoogte van het oude gymnastieklokaal werd haar handtas door twee onbekende daders afgepakt. De daders zetten het vervolgens op een lopen en verdwenen uit het zicht.

De verdachten hebben waarschijnlijk de slachtoffers gevolgd via de Spinne, Troelstralaan en Kuyperlaan. Het gaat om twee vermoedelijk blanke mannen met ongeveer dezelfde lengte (1.80-1.85 meter), normaal postuur, gekleed in donkere kleding, donkere gympen met een witte zool. Tijdens de straatroof hadden beiden personen hun capuchon op.

De politie onderzoekt de zaak en is vraagt getuigen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik2 (13-4-2015 om 14:02)
idd Willem, en erger kan je ze niet beledigen ook!
Willem (13-4-2015 om 09:29)
Ik zou het woord mannen in de kop veranderen in VARKENS. Want dat zijn het in mijn ogen.
Vlissinger (12-4-2015 om 23:00)
Stoere jongens, een oudje beroven. Ja, dan voel je jezelf echt machtig. Wat een zwakke antisociale gekken heb je toch. Zo bekrompen dat ze alleen aan macht en geld kunnen denken.
Cookie-instellingen beheren