Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijftien verdachten vechtpartij vast

Toegevoegd: 13-04-2015, 20.49 uur
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - Naar aanleiding van de vechtpartij in Renesse zitten er, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, 15 verdachten vast. Ze worden allemaal verdacht van openlijke geweldpleging. Na onderzoek blijkt dat de groep Duitsers uit 78 personen bestond. Ze waren vermoedelijk in de badplaats voor een vrijgezellenfeest.

Uiteindelijk keerden zo'n 20-tal Duitsers zich tegen agenten. Dat gebeurde toen agenten één van de Duitsers een andere stapper zagen mishandelen. Het slachtoffer heeft vandaag aangifte gedaan van mishandeling. Ook zes agenten en een aantal beveiligingsmedewerkers hebben aangifte gedaan/gaan nog aangifte doen.

De verdachten worden gehoord. De recherche doet verder onderzoek. De politie heeft inmiddels videobeelden van de in Renesse aanwezige camera's veilig gesteld. Daarnaast hebben burgers ook beelden aangeleverd. De politie is nog op zoek naar mensen die ook beelden hebben gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
alfons (14-4-2015 om 18:44)
In een ander bericht zegt die Burgemeester dt het allemaal wel meevalt terwijl het OM 11 langer vast blijft houden. Die figuren zeggen maar wat om hun eigen haagje te redden terwijl ze juist verantwoording moeten foto leggen. De Burgemeester hè.
M.P.van der Maas (14-4-2015 om 14:09)
Knap werk van een handje vol agenten. Die straat zuipers en geweld plegers hard aanpakken,paar jaar opsluiten en in die tijd van hun eigen geld een strenge praktijk discipline en intelligentie cursus laten volgen. Zoals de geestelijke commando training. Afbreken en opbouwen. Overal bekend maken zodat men weet wat men te wachten staat als men te ver gaat.
Cor (14-4-2015 om 07:47)
Wat mij verbaasd is dat de peperdure camera's in het centrum van Renesse nog niet aangesloten waren. Dan denk ik waarom niet, bang dat het geld kost of zo? Nu worden burgers gevraagd beelden aan te leveren. Ik ben hier niet op tegen maar het is wel een beetje vreemd.
Cookie-instellingen beheren