Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Aanhouding na vondst inbrekerswerktuigen

Toegevoegd: 14-04-2015, 18.40 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft omstreeks 08.00 uur vanmorgen op de Beukenstraat in Goes een 32-jarige man Yerseke aangehouden nadat tijdens een controle in zijn auto diverse inbrekerswerktuigen en een radarverklikker waren aangetroffen. Bovendien had de auto twee gladde banden. Voor alle geconstateerde zaken is proces-verbaal opgemaakt.

De agenten zagen op de Beukenstraat een auto stil staan nabij een pinautomaat. Ze herkenden de bestuurder en besloten hem te controleren. In de auto werden diverse schroevendraaiers, een betonschaar, een handboortje, een bivakmuts en diverse tangen aangetroffen. Hij heeft afstand gedaan van alle in beslag genomen goederen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erikzonderbrievenbus (16-4-2015 om 11:04)
Toevallig mijn brievenbus en inboedel aangetroffen????? Graag terugbezorgen dan;-)
jaapverkeer (15-4-2015 om 21:11)
maar een bivakmuts heb ik dan weer niet thuis
Jaap (14-4-2015 om 21:51)
Ik begrijp het verhaal wel maar kan me niet aan de indruk onttrekken dat het mij doet denken aan een verhaaltje uit de schoolkrant van weleer. Ik heb in mijn schuurtje ook diverse schroevendraaiers, een handboortje en diverse tangen liggen. Dus ik hoop maar dat de politie bij mij thuis geen inval doet en deze inbrekerswerktuigen in beslag neemt.
Cookie-instellingen beheren