Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui. Dinsdag vooral in Limburg buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fikse brand in duinen bij Biggekerke

Toegevoegd: 15-04-2015, 17.43 uur
Door: Rolf de Feijter

BIGGEKERKE - In de duinen bij Biggekerke is aan het einde van de middag brand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar grote brand.

De eerste melding van de brand in de duinen ter hoogte van de Valkenisseweg kwam rond 16.20 uur binnen bij de meldkamer. Al snel werd duidelijk dat het om een flinke brand ging. Om 16.43 uur werd het sein grote brand gegeven. De brandweer was met meerdere eenheden ter plaatse.

De brandweer heeft de brand door middel van vuurzwepen weten te blussen. Rond 17.05 uur werd het sein brand meester gegeven. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland is een gebied ongeveer zo groot als een voetbalveld afgebrand.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren