Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vindt twee gestolen auto's terug

Toegevoegd: 16-04-2015, 16.49 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Woensdagavond is op de Vierwegen bij Kapelle een man aangehouden die reed in een gestolen personenauto. Later werd ook nog een andere gestolen auto ontdekt.

Agenten zagen rond 21.50 uur een personenauto over de A58 rijden. Deze bleek op zondagochtend 12 april te zijn gestolen bij een autobedrijf in 's Gravenpolder. De politie zette de auto vervolgens aan de kant bij de Vierwegen om een controle in te stellen.

De bestuurder, een
33-jarige man uit Middelburg werd ter plekke aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. De man werd donderdag verhoord en kreeg te horen dat hij langer vast blijft zitten.

Bij controle werd in de auto een hoop inbrekerswerktuig gevonden. Bij de diefstal bij het autobedrijf werd nog een personenauto gestolen. In de buurt van de woning van de Middelburger werd donderdagochtend vroeg deze auto ook gevonden en door een bergingsbedrijf weggetakeld.

De eigenaar van de auto's is in kennis gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-4-2015 om 07:33)
Wat gelukkig voor de eigenaren van die garage,het zijn twee hardwerkende mensen die nog niet zo lang met dit bedrijf zijn begonnen,dank aan politie voor de snelle opsporing want in de meeste gevallen zie je je auto nooit meer terug
Anna (18-4-2015 om 07:12)
Mooi gedaan, dat horen we te weinig, valt me op dat er weinig reacties zijn.
Cookie-instellingen beheren