Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Auto in sloot bij ongeluk A58 Middelburg

Toegevoegd: 16-04-2015, 18.34 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Bij een ongeval op de A58 bij Middelburg is aan het einde van de middag een personenauto in een sloot terecht gekomen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17.25 uur op de rijbaan richting Oost-Souburg. Door nog onbekende oorzaak kwam een personenauto in de sloot terecht. Naast een ambulance en de politie ging ook de brandweer ter plaatse omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten. Voor zover bekend was dit niet het geval.

Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeluk en werd over de linker rijbaan geleid. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot getakeld. Het is niet bekend of er bij het ongeluk iemand gewond is geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (17-4-2015 om 23:07)
@Frans. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar na een ongeluk wil ik zo snel mogelijk mijn wagen weer terug. Daarbij kun je het hier in Zeeland amper spits noemen man, vooral op dit stukje tussen Middelburg en Vlissingen. (Ik ken het weten, ik heb zicht op de snelweg en het is er altijd rustig)
Frans (17-4-2015 om 17:03)
Gelukkig waren er geen persoonlijke letsels. Maar het overige verkeer ondervond hinder van het weg takelen van de auto. Waarom takelen ze de auto niet weg 's avonds na de spits of als het wat rustiger is? Deze lag op een plaats waar niemand hinder van kan hebben, maar ja ik (wij) zullen het wel weer verkeerd zien.
Sas (16-4-2015 om 19:49)
Nou dat was gelukkig niet zo. De vrouw en kinderen werden door menig mensen uit de auto gehaalde was weer behoorlijk schrikken
Cookie-instellingen beheren