Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

OM eist boete voor veroorzaken ongeval

Toegevoegd: 17-04-2015, 22.23 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft vrijdag een boete van duizend euro geëist tegen de 56-jarige W.J. uit Ede. J. wordt door het OM verantwoordelijk gehouden voor een verkeersongeval dat op 21 juni 2013 plaatsvond in Sas van Gent. Bij dat ongeval raakte een toen 68-jarige inwoner van Terneuzen zwaar gewond.

Op de bewuste dag reed J. met zijn trekker met oplegger over de Suijkerdijk en wilde rechtsaf de Westkade richting België opdraaien. Hij moest daar voorrang geven. Hoewel J. volgens eigen zeggen alle mogelijke voorzichtigheid had betracht en alle kanten had uitgekeken, had hij kennelijk toch de fietser over het hoofd gezien.

Hij zag de man pas liggen toen hij weer in zijn spiegel keek. De fietser liep door die aanrijding een gescheurde urineleider en diverse botbreuken op. 
De rechtbank doet op 1 mei uitspraak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren