Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui. Dinsdag vooral in Limburg buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Dode gevonden bij steiger Hoofdplaat

Toegevoegd: 19-04-2015, 13.00 uur - Update: 19-04-2015, 15.06 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - Bij de inlaag in Hoofdplaat is zondag aan het einde van de ochtend een stoffelijk overschot gevonden. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het lijk werd rond 11.20 uur gevonden door een voorbijganger. Het slachtoffer lag bij een steiger. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een man. Vaartuigen van de waterpolitie en de KNRM zijn ter plekke.

De politie probeert uit te zoeken wie het slachtoffer is en hoe hij om het leven is gekomen. Rond 14.30 uur was het sporenonderzoek ter plaatse afgerond. Het lichaam is door een begrafenisondernemer voor verder onderzoek naar een mortuarium gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (19-4-2015 om 13:34)
Ik zat zo te denken, dat het misschien mogelijk de vermiste schipper van de "Rick" zou kunnen zijn, maar ik kan het natuurlijk mis hebben ook hé. Ergens hoop ik dat het waar is, zodat de nabestaanden het een plaats kunnen geven en afscheid kunnen nemen en ik wens alle betrokkenen alvast veel sterkte !
Arnemuiden (19-4-2015 om 13:19)
Rick eindelijk gevonden? ik hoop dat hij het is kunnen zijn nabestaande hem eindelijk begraven
Cookie-instellingen beheren