Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
124 files van totaal 471 km

Man met openstaande boete op de vlucht

Toegevoegd: 20-04-2015, 16.57 uur
Door: Rolf de Feijter

MELISKERKE - Maandagmiddag hebben enkele agenten gezocht naar een man, die nog een geldboete moest betalen.

Agenten troffen rond 14.15 uur de man in een woning aan de Adriaan Davidsestraat aan. Bij controle bleek dat deze 34-jarige man nog door de politie werd gezocht. Toen de agenten hem wilde aanhouden, ging hij er hardlopend vandoor. Ook na een korte zoekactie werd de man niet meer aangetroffen.

De identiteit van deze man is bekend, dus hij blijft gesignaleerd staan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (22-4-2015 om 14:19)
hoe is het mogelijk dat hij zomaar inneens ontsnapt? geklungel vd politie? als je als jongere een boete open hebt staan lig je meteen met je gezicht op straat en je handen op je rug geboeid te wachten tot die (iets te zware) agenten van je rug afgaan en je uit kan leggen dat je portomonee in je binnenzak zit en je direct wilt betalen maar dat met boeien om een beetje lastig gaat waarom wordt niet iedereen dan ruig tegen de grond gesmeten? en geboeid? doet alleen de terneuzense politie dat?
marchel (22-4-2015 om 06:09)
rick geweldige reactie van je. meliskerke gaat echt achteruit door zulk volk, maar gelukkig weet de politie wie het zijn na 50 keer aan de deur te zijn geweest, u vlucht..wij vinden. groeten marchel ( een normale werkende dorpsbewoner )
Cerebrus (21-4-2015 om 14:15)
Ik weet niet zo goed of ik dit nou lachwekkend of diep triest moet vinden.
Rick (21-4-2015 om 09:24)
Beste Vera, laat dit soort domme reacties in bar slecht Nederlands met een berg spelfouten en totaal geen leestekens voortaan achterwege!! Ik zie niet waar de ene zin eindigt en de andere begint. Of je punt- en kommatoetsen ontbreken op je toetsenbord. Je zet jezelf op deze manier zeker niet op de kaart! Ik hoop voor je dat "Vera" een pseudoniem (uuh, sorry, een schuilnaam) is, anders kun je niet meer over straat, hahahaha!! PS: Er zijn goede cursussen Nederlands waar je de eerste beginselen van onze taal kunt leren. Alvast succes!!
Vera (21-4-2015 om 07:25)
Hahah hij is wel weg gekomen was wel effen schikken zit je in de tuin ineens hoor je rennen en dan halt politie blijf staan hahha hoe hard hun rende de vogel was gevlogen jammer dat hij via een school rende waar kids net buiten speelde die schokken maar wel makkelijk om ze af te schudden rennen voor je leven hahah terwijl eeg komen er straks niet meer in zit want nu helemaal blijven ze zoeken dus vroeg of laat toch het haantje
monika (20-4-2015 om 21:12)
In nederland moet je de gevangenis in als je een openstaande boeten niet in 1x kan betalen het moet toch niet veel gekker worden zeg. En de echte criminelen laten ze lopen en gaan altijd vrijuit De dictatuur van Mark Rutte en diederik samsom begint rare vormen aan te nemen. Dezelfde politie willen meer loon De Rijdende Rechter vindt het CJIB een geldzuchtige, oneerlijke en vooral gewetenloze instantie die er niet is voor verkeersveiligheid, maar slechts bestaat om jaarlijks één miljard aan boetes binnen te harken voor de staat. En voor dat megalomane pand van hun. hij geeft wel heel direct aan waar het CJIB haar doel voorbij schiet. Want het CJIB maakt sommige mensen kapot voor de rest van hun leven, zonder ze een eerlijke kans te bieden.
Cookie-instellingen beheren