Weerbericht:
Vandaag af en toe zon en tot de avond overwegend droog. Morgen veel regen
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 42 km

Vrouw gewond bij botsing Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 21-04-2015, 12.25 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - Bij een botsing in Wolphaartsdijk is dinsdag aan het einde van de ochtend een vrouw gewond geraakt.

Vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout kwamen rond 11.20 uur twee personenauto's met elkaar in botsing op de Westerlandpolderweg. De ambulancedienst riep de hulp van de brandweer in en die kwam ter plekke met twee blusvoertuigen en een hulpverleningsvoertuig. De brandweer heeft één van de auto's gestabiliseerd. Dit voertuig was vlakbij een droge maar wel vrij diepe sloot tot stilstand gekomen.

De ambulancedienst heeft de betrokkenen onderzocht en één persoon, de vrouwelijke inzittende van één van de voertuigen, per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van haar letsel is niets bekend. De beide voertuigen liepen flinke schade op en moesten alle twee worden weggesleept. Vanwege het ongeluk was de weg ter plekke enige tijd afgesloten voor het overige verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (22-4-2015 om 09:17)
zo te zien 2x gevalletje totall loss, best zonde want die Toyota starsletjes zijn een van de betrouwbaarste auto's die er rondrijden
Cookie-instellingen beheren