Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

AT houdt man aan op vakantiepark

Toegevoegd: 22-04-2015, 17.49 uur
Foto 11 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herrie (27-4-2015 om 07:25)
Verrassingseffect wordt toegepast in situaties waarbij men het risico niet wil nemen dat een verdachte tijd krijgt om een vuurwapen te pakken. Op het moment dat je gewoon op de deur klopt en zegt mag ik u even arresteren creƫer je daar tijd voor. Bovendien zit je met een populatie onschuldige vakantiegasten. En op vuurgevechten in zo'n setting zit niemand te wachten.
Peter (23-4-2015 om 09:51)
Het blinddoeken wordt gedaan i.v.m. de veiligheid. Een AT wordt in principe ingezet bij vuur of vluchtgevaarlijke verdachten. OP het moment dat de verdachte in hechtenis is genomen en je ontneemt hem het zicht (door te blinddoeken) dan kan hij ook niet vechten of vluchten als hij dat zou willen. Er werden in het verleden ook anti spuugmaskers gebruikt, maar dat mag niet meer ivm het gevaar van verstikking. Het heeft dus niets het privacy of zo te maken, maar om de situatie voor de mensen van het AT zo veilig mogelijk te maken,
Vlissinger (23-4-2015 om 09:44)
Uhm, hadden ze niet gewoon de sleutel kunnen vragen bij de receptie ?
jacob (23-4-2015 om 09:40)
@marja, Dat is niet om privacy redenen maar omdat hij dan niet kan zien wie wat en waar naar toe. Dus meer om bescherming van de evt herkenbare agent.
peter (23-4-2015 om 09:11)
en dan loopt de politie te klagen over bezuinigingen haha,daar maak je het wel een beetje zelf naar he,
mr.lips (23-4-2015 om 08:33)
Misschien een gekke gedachte hoor maar is het nou niet handiger (en goedkoper, want belastingbetaler betaald nieuwe deur) om bij de receptie even een sleutel van het huisje op te halen...
Cookie-instellingen beheren