Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

AT houdt man aan op vakantiepark

Toegevoegd: 22-04-2015, 17.49 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een arrestatieteam heeft woensdag aan het einde van de middag op een vakantiepark in Noord-Beveland een man aangehouden.

De politie hield het chalet van de verdachte urenlang onopvallend in de gaten en viel vervolgens rond 15.30 uur het vakantiehuisje binnen. Het achtkoppige arrestatieteam sloeg met behulp van een bijl een ruit in om binnen te komen. Kort daarop werd de verdachte geblinddoekt naar buiten gevoerd en afgevoerd in één van de voertuigen van het arrestatieteam.

De politie kon vanavond nog geen mededelingen doen over de arrestatie. Het is dus nog onduidelijk waarvoor de man precies gezocht werd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peeland (22-4-2015 om 20:45)
hadden ze geen sleutel kunnen halen bij de receptie ? scheelt een hoop schade.trouwens leuk voor kleine kinderen politie die stoer rond loopt met wapens terwijl de verdachte al gepakt is en het huis al clean is. beetje machtsvertoon. blijft wel een vakantiepark kan de politie wel een beetje aan denken natuurlijk wordt dat figuur niet voor niks opgehaald maar denk nogmaals aan de gasten. kan een hoop inpact hebben op kleine kinderen.
Jan (22-4-2015 om 20:21)
wat ziet dat er uitermate teleurstellend uit. misschien kan iemand ze eens uitleggen hoe dat simpeler kan? die deur zat niet eens op slot
open deur intrappen (22-4-2015 om 19:42)
volgens mij zie ik een elektronisch hotelslot op die deur, ze hadden even een loper kunnen vragen en gewoon de deur als een normaal mens opendoen. Helaas moest het weer met bruut geweld ter ontsteltenis van nietsvermoedende vakantiegangers en hun getraumatiseerde kinderen. En alsof deze crimineel er als een atleet uitziet die niet meer te pakken is al zou die ook maar het idee gehad hebben om weg te rennen? Alsof het omsingelen van een kleine stacaravan al te moeilijk is en daarom maar met de botte bijl tekeergaan?
Bewoner (22-4-2015 om 18:38)
Wat een machtsvertoon om met zoveel mankracht 1 man te arresteren. Nou dat moet minstens een terrorist zijn...........of zou hij gegijzeld worden om een boete die nog niet is betaald.
ruiter (22-4-2015 om 18:31)
Volgens mij was de deur gewoon open !!!!
marja (22-4-2015 om 18:16)
waarom geblinddoekt??? om privacy redenen soms??nou van mij mogen ze een crimineel met foto en toenaam in de media zetten hoor!!!wij worden soms ook gefotografeerd op een markt hoor!!!zonder dat we daar om vragen...voor mij geen probleem maar laat de bevolking maar gerust zien waar ze mee te maken hebben
Cookie-instellingen beheren