Weerbericht:
Meest droog. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Stadsgewest scoort goed tijdens wedstrijden Haamstede

Toegevoegd: 23-04-2006, 14.34 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HAAMSTEDE - Voor de Stadsgewestelijke brandweer was er gisteren reden tot een feestje. Bij de TAS HD en 112 wedstrijden in Haamstede behaalde de ploeg Arnemuiden de eerste plaats op de 112-baan. De collega's van de post Torenweg (Middelburg-Zuid) behaalden de eerste plaats op de TAS HD-baan.

De andere winnaar op de 112-baan was de blusgroep van Wemeldinge, welke overigens een gelijke eindscore behaalde als de groep uit Krabbendijke. Bij deze baan was er een scénario met een klusser die bekneld was geraakt onder een auto. In het pand waar de man zich bevond woedde ook een brand.

Bij deze brand werden ook een aantal gasflessen bedreigd. De brandweerlieden moesten eerst de aanwezige gasflessen voldoende worden gekoeld voordat men het pand mocht betreden.

De TAS HD-baan telde in totaal drie winnaars. Naast de Middelburgers wisten ook de spuitgasten uit Brouwershaven en Sint Annaland een plaatsje te veroveren in de volgende ronde van de gewestelijke wedstrijden.

Bij dit scénario was er een brand in een kraakpand. De brandweerlieden moesten een groep krakers uit het pand redden. Na het redden van de krakers door de brandweer ving de aanwezige Mobiele Eenheid de tien aanwezige krakers op.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren