Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brand Nieuwland: Volledig afgebrand

Toegevoegd: 24-04-2015, 15.54 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij daglicht is de schade goed te zien: Er is weinig over van de schuur en de woning die vannacht in Nieuw- en Sint Joosland in vlammen opgingen.

De brand in boerderij 'Broederlust' aan de Derde Weg werd vannacht rond 01.05 uur ontdekt. Toen de brandweer bij de uit 1794 stammende schuur arriveerde was er geen redden meer aan. De brand was volledig uitslaand en vanwege instortingsgevaar zat er voor de brandweer niets anders op dan het geheel gecontroleerd te laten uitbranden.

Bij de brand raakte niemand gewond. Het huis werd niet bewoond en in de schuur bevonden zich, in tegenstelling tot wat aanvankelijk aan de hulpdiensten was doorgegeven, geen dieren. Vanmiddag rond 13.15 uur laaide het vuur weer op en rukte de brandweer uit om na te blussen. 

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Zie ook:
Schuur en woning verwoest door brand


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren