Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 372 km

Lijnbus botst achterop personenauto

Toegevoegd: 24-04-2015, 19.52 uur
De beide voertuigen liepen lichte schade op.
De beide voertuigen liepen lichte schade op.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - De ambulancedienst is vrijdag uitgerukt naar Stavenisse nadat een lijnbus van Connexxion achterop een personenauto was gebotst.

Het ongeluk gebeurde rond 15.40 uur op de Oudelandsedijk tussen Stavenisse en Sint-Annaland. De ambulancedienst heeft de betrokkenen onderzocht maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De beide voertuigen liepen lichte schade op. Van de personenauto sneuvelde de achterruit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (26-4-2015 om 12:51)
Ik heb dat ook eens gehad op de Westwal in Goes. De chauffeur voegde zonder te kijken ineens in. Ik zat er al naast en toen kwam hij ineens opzij. Ik kon gelukkig nog op mijn rem trappen en er achter komen. Daarna trapte hij ineens op de rem en zat ik er onder. Hij is toen doorgereden en het bleek dat hij me totaal niet gezien had.
Cookie-instellingen beheren