Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand: Explosieven, vuurwerk en coke

Toegevoegd: 25-04-2015, 14.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Middelburgse woning waar vannacht brand woedde heeft de politie explosieven, vuurwerk en cocaïne aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak.

De brand aan de Robert Johnsonstraat werd rond 00.15 uur gemeld. Twee personen ademden rook in en moesten door de ambulancedienst medisch worden onderzocht. Voor zover bekend hoefden zij niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Vannacht werd ter plekke een 35-jarige bewoner aangehouden. De brandweer kon rond 01.30 uur het sein brand meester geven. Nadat dit was gebeurd hebben de brandweer en de politie de woning doorzocht. De bewoner is na de vondst van het vuurwerk en de explosieven voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast. Over de hoeveelheden van de aangetroffen explosieven, het vuurwerk en de drugs zijn geen mededelingen gedaan.

Vanmiddag heeft de politie ter plekke aanvullend onderzoek gedaan. Technisch en tactisch rechercheurs zijn vanmiddag bij het pand geweest om te onderzoeken hoe de brand precies is ontstaan. Inmiddels is ook een bedrijf ter plaatse voor de schade-afhandeling. Vannacht werd Salvage al ingezet.

Zie ook:
- Politie onderzoekt brand Middelburg (25-04-2015)
- Flinke woningbrand Mortiere Middelburg (25-04-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (25-4-2015 om 16:12)
In een wijk als de Mortiere zitten toch geen criminelen??? Allemaal keurige burgers zeggen ze dan. Justitie spits zich alleen toe op de kleine wietkwekers omdat ze een gevaar opleveren voor de samenleving. Hier het bewijs dat niet alleen in de wijk Dauwendaele criminelen schuilgaan. Maar ook in de keurige nette wijken van Middelburg. En wat voor een gevaar brengt dit met zich mee...??? Explosieven, Vuurwerk en Cocaine... fijn hoor z'n buurman. Maar vrouwe justitia zal eens verder moeten leren kijken dan hun neus lang is. Mooie schijn is de kracht van de echte (rijkere) criminelen.
K. (25-4-2015 om 15:22)
Aha dus zo financieren ze die woningen, COKE! Elite wijk heeft natuurlijk elite drugs.
Cookie-instellingen beheren