Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

5.000 Euro voor gouden tip inbraak Bax

Toegevoegd: 26-04-2015, 17.03 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Muziekwinkel Bax-Shop.nl uit Goes heeft 5.000 euro over de gouden tip die leidt tot de oplossing van een brutale diefstal uit het magazijn halverwege deze maand.

In de nacht van 14 op 15 april werd tussen 00.00 en 02.00 uur een groot aantal goederen gestolen uit het magazijn van de winkel. "Helaas zijn er geen duidelijke camera beelden beschikbaar waarop de daders te zien zijn. Waarschijnlijk hebben de daders gebruik gemaakt van twee busjes en een bakwagen", zo is te lezen op de website van de winkel.

Bij de inbraak werd een groot aantal spullen ontvreemd. Op de website van de winkel is een lijst te vinden met daarop de gestolen goederen. Daaruit blijkt dat alle spullen bij elkaar een verkoopwaarde van bijna 175.000 euro. Uit de lijst blijkt ook dat de dieven geen producten hebben meegenomen die minder waard waren dan 100 euro. De dieven namen onder meer diverse piano's en drumstellen mee. Bij de inbraak werden onder meer drie keyboards van 3.999,- per stuk ontvbreemd.

Het bedrijf heeft laten weten 5.000,- euro te betalen aan de persoon die ervoor zorgt dat de gestolen goederen weer terugkomen. Mensen met tips worden opgeroepen te mailen naar [email protected]


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren