Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Passant helpt bij arrestatie vandaal

Toegevoegd: 27-04-2015, 09.38 uur - Update: 27-04-2015, 19.13 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht in Vlissingen een vandaal aan kunnen houden dankzij de hulp van een voorbijganger. De passant hield de vandaal vast totdat de politie arriveerde.

De getuige, een 34-jarige Vlissinger, zag hoe iemand een terrasstoel oppakte en deze door een ruit van een bedrijfspand aan het Bellamypark gooide. Hij pakte de vandaal vast en belde direct de politie. Agenten hebben de verdachte overgenomen en naar het bureau gebracht.

De getuige vertelde dat hij zag dat de verdachte samen met enkele andere dronken jongens op het Bellamypark liep in de richting van de Spuistraat. Hij zag dat ze achter twee meisjes aanliepen en hield ze naar eigen zeggen daarom in de gaten. Hij zag dat vervolgens één van hen een terrasstoel oppakte en deze tegen de ruit van een leegstaand pand gooide. De ruit werd daardoor vernield, de stoel viel terug op straat.

De verdachte maakte na zijn aanhouding diverse beledigende en bedreigende opmerkingen naar de agenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-4-2015 om 06:57)
Wat zeer goed van de 34 jarige getuige om die persoon vast te houden en na een telefoontje door te geven aan politie die hem heeft meegenomen ondanks de politie die door hem zwaar werd beledigd,als 34 jarige wat heb je weinig verstand
amy (28-4-2015 om 11:00)
Van zulke mensen moet je er meer hebben! Top gedaan.
Jac (28-4-2015 om 01:23)
Respect!............., ik zou het niet zo snel durven om zo'n dronken tor vast te houden. Geef die man maar een lintje.....
jan (27-4-2015 om 23:06)
Voortreffelijk werk van deze passant ! Eens met "commentatoren". Laten ze die vandaal dan ook maar eens langer en goed vastzetten (iets anders dan een "taakstrafje"). Hij zal vast wel een advocaat hebben die een of ander smoesje kan bedenken. Hoop dat de rechterlijke macht daar dus niet in stapt !
Ard (27-4-2015 om 16:23)
Geef die passant effe een lintje... Top werk geleverd... Ik hoop dat die politie je wel een bedankje gaf...
RFM (27-4-2015 om 15:27)
Hulde voor deze persoon. _O_
Cookie-instellingen beheren