Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 158 km

Persoon in problemen in Oosterschelde

Toegevoegd: 28-04-2015, 14.37 uur - Update: 28-04-2015, 14.42 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - In de Oosterschelde bij Wemeldinge is vanmiddag iemand in problemen gekomen. Vermoedelijk gaat het om een duiker.

De Rotterdamse traumahelikopter werd rond half drie opgeroepen nadat de Zeeuwse hulpdiensten een melding hadden doorgekregen van een waterongeval bij de Steldijk.

Binnen tien minuten werd duidelijk dat de persoon zich inmiddels bij de kant bevond en aanspreekbaar was. De komst van de traumahelikopter zou even later zijn geannuleerd.

Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Voesenek (5-5-2015 om 09:08)
Heb 30 jaar gedoken ook in zeeland erg veel in zeeland en ook op verschilene plaatsen over de weereld heb nog nooit iets meegemaakt behalve met mensen die bv in de warm-water gebieden die kwamen nogals in de oosterschelde in de problemen onbekent met stroming en koud water weinig zicht die kwamen nogals in d problemen Ik zeg altijd opleiding in nederland kun je over de hele wereld duiken zonder problemen Een ex duiker
un egte zeeuw (29-4-2015 om 10:04)
Een mens hoort boven water, niet onder water ! Laat al die sporters zelf maar eens voor de volle kosten opdraaien .
Cookie-instellingen beheren