Weerbericht:
Vandaag perioden met zon. Zaterdag eerst mist, later geregeld zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdovende middelen langs Walcherse kust

Toegevoegd: 01-05-2015, 12.28 uur - Update: 01-05-2015, 14.53 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Langs de Walcherse kust is vanmorgen een nog onbekende hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. De drugs werden gevonden op het strand in de omgeving van Vlissingen. Volgens de politie gaat het om meerdere pakketjes.

Er werd een zoekactie op touw gezet door onder andere de politie, douane en de kustwacht. De politie controleerde met een rubberboot op de Westerschelde enkele schepen en een vliegtuig van de kustwacht vloog laag langs de kustlijn. 

Om wat voor drugs het gaat en de hoeveelheid ervan is nog onduidelijk. De pakketjes zouden vanmorgen vroeg zijn gevonden door enkele wandelaars. De politie heeft een onderzoek ingesteld. De actie concentreerde zich met name tussen Vlissingen en Westkapelle. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Division (2-5-2015 om 09:39)
Ik ga voortaan strandjuten.. 1 pakketje is voor minimaal 25.000 euro zo kwijt te raken.
willem77 (1-5-2015 om 15:07)
toch maar eens gaan jutten. wie weet wat ik vind.......lol; en tegen betaling afgeven aan de betreffende instantie. opkrikken van mijn aow..
Cookie-instellingen beheren