Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 230 km

Vrouw ernstig mishandeld door motorrijder

Toegevoegd: 02-05-2015, 13.22 uur
Door: Rolf de Feijter

HOOFDPLAAT - Een 60-jarige motorrijder uit Hoofdplaat heeft een 68-jarige plaatsgenote vrijdagmiddag ernstig mishandeld.

De verdachte reed rond 14.50 uur met zijn motor door een brandgang achter de woning van het slachtoffer. De man vond dat het slachtoffer niet genoeg voor hem aan de kant ging en gaf haar een trap. Toen de vrouw vervolgens tegen de motor aantrapte ging de man door het lint.

Hij stapte af en sloeg de vrouw meerdere malen met zijn vuisten op het hoofd. De vrouw probeerde zich te verweren. Maar de verdachte bleef doorgaan. Vervolgens kneep hij ook haar keel dicht. Ze wist uiteindelijk om hulp te roepen. De verdachte was er inmiddels vandoor. Hij is later door agenten aangehouden. Na verhoor op het politiebureau is hij ingesloten. Het slachtoffer heeft zich door een huisarts moeten laten behandelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christina (3-5-2015 om 23:02)
Je .mag niet rijden in een brandgang nu niet en nooit niet fiets brommer enz Doe dat dan ook niet klaar dan heb je dat gezever ook niet Sommige denken boven de wet te staan.als je een vrouw mishandelt weet wat ik met jou wil doen grrrr
Mariska M (3-5-2015 om 13:08)
Maakt niet uit of er iets aan vooraf gegaan is, niets geeft je het recht iemand te mishandelen! Deze meneer zou zich DIEP moeten schamen, hoop dat hij een gepaste straf krijgt en ik wens de mevrouw veel beterschap!
carine (3-5-2015 om 09:00)
Ik ken de man. Als je niet doet wat hij wil slaat hij helemaal door!
K (2-5-2015 om 20:45)
raar verhaal, ik krijg toch echt de indruk dat hier heel veel meer aan vooraf is gegaan dan alleen "niet genoeg aan de kant gaan". Maar het blijf misdadig om iemand op deze manier te verbouwen.
jantje (2-5-2015 om 18:32)
zal wel iemand zijn geweest die helemaal niet aan de kant wilde gaan.zo van je hoort hier niet te rijden want dit is mijn brandgang en hier spelen kinderen.ik ken dat soort mensen wel. die halen je het bloed onder de nagels vandaan.
john (2-5-2015 om 18:16)
60 jaar ? Ben je daarom zo oud geworden .Pieter baantje dus en waarschijnlijk te vroeg losgelaten of moet hij nog
Cookie-instellingen beheren