Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Motorrijder laat gewonde fietser achter

Toegevoegd: 02-05-2015, 20.38 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een motorrijder is er vanmiddag vandoor gegaan nadat hij met behoorlijke snelheid een fietser had aangereden. De fietser raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 16.05 uur op de Paul Krugerstraat. Volgens ooggetuigen reed een motor met hoge snelheid tegen een fietser aan waarna de fietser ten val kwam en de motorrijder er vandoor ging. 

De fietser is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De fiets raakte beschadigd. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
caretta (3-5-2015 om 00:36)
Dit is al het tweede incident met een motorrijder binnen twee dagen...worden dit na de wielrenners de volgende allesoverheersende weggebruikers?? mensen, denk toch eens een beetje om elkaar en niet alleen om jezelf!!
Motorrijder (2-5-2015 om 23:57)
Ik hoop dat de motorrijder snel gepakt wordt! voor het slachtoffer: een spoedig herstel gewenst!!
Vlissinger (2-5-2015 om 23:36)
Het lijkt wel of het tegenwoordig een gewoonte is om door te rijden na een aanrijding. Het ene bericht na het ander over doorrijders. Misschien eens wat camera's op kruispunten plaatsen om zo alsnog dit soort tuig via nummerborden te pakken. Of gaan we dan weer mopperen over privacy. Vraag me dan af wat je te verbergen hebt.
Zeeuw (2-5-2015 om 21:20)
Elke dag rijdt er rond dat tijdstip dezelfde motorrijder met een noodsnelheid door deze straat. Jammer dat hier niets tegen wordt gedaan!
Cookie-instellingen beheren