Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser ernstig gewond in Oostkapelle

Toegevoegd: 03-05-2015, 01.22 uur - Update: 03-05-2015, 15.13 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTKAPELLE - In Oostkapelle is zaterdagavond laat een 18-jarige man uit Oostkapelle ernstig gewond geraakt toen hij ten val kwam met zijn fiets.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 23.45 uur op de Domburgseweg vlakbij de brandweerkazerne. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landde verderop op een grasveld langs de Domburgseweg. Het personeel van de helikopter werd met een politieauto naar de ongevalslocatie gebracht.

De jongen, die met een groepje fietsers in de richting van Domburg reed, botste door nog onbekende oorzaak met zijn fiets tegen een boom waarna hij ten val kwam. Hij liep hierbij ernstig letsel op aan zijn hoofd en is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren