Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 292 km

Autosleutels dronken bestuurster afgepakt

Toegevoegd: 03-05-2015, 15.18 uur
Door: Rolf de Feijter

HEIKANT - Aan de Julianastraat in Heikant hebben agenten zaterdagavond een 34-jarige vrouw uit België aangehouden. De vrouw zat dronken achter het stuur.

Een alerte buurtbewoner zag rond 22.45 uur dat de verdachte moeite had om haar auto in de straat te keren. De man vertrouwde het niet en besloot de vrouw aan te spreken. Hij had daarbij sterk het vermoeden dat ze te veel gedronken had. Bovendien zag hij dat er ook nog een peuter achterin de auto zat. Daarop heeft hij de autosleutels van de vrouw afgepakt en waarschuwde hij de politie.

Agenten namen de vrouw mee naar het politiebureau in Hulst. Ze blies daar 1270 ug/l, bijna zesmaal de toegestane hoeveelheid alcohol. Het kind is door agenten naar huis gebracht. De vrouw is daarna met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (4-5-2015 om 09:42)
Grote schande met een kindje dan nog vraag mij af of ze haar rijbewijs afgenomen hebben met zoveel ugl
A. de Boer (3-5-2015 om 23:13)
Goede burgeractie om de sleutels af te pakken. Mijn complimenten!
Alfons (3-5-2015 om 16:37)
Vrouw geeft haar kindje een goed voorbeeld.
Mar (3-5-2015 om 16:03)
Het kind is door agenten naar huis gebracht???????????????? Een moeder met dit gedrag moet meteen uit de ouderlijke macht worden ontzet !! Nu was er een oplettende buurtbewoner, de volgende keer....................
Cookie-instellingen beheren